Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Από τον Εδεσσαϊκό στον Απόλλων Ευρωπού

Από τον Εδεσσαϊκό στον Απόλλων Ευρωπού
Αποχώρησε από τον Εδεσσαικό ο Γιαννιτσιώτης μεσοαμυντικός Γιάννης Πελτέκης και η νέα του ποδοσφαιρική στέγη θα είναι πλέον στο γειτονικό Κιλκίς και συγκεκριμένα στον Απόλλων Ευρωπού, που πρωταγωνιστεί στην Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς.

Δείτε πως ανακοίνωσε την προσθήκη του η νέα του ομάδα, παρακάτω:

«Νέα μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας.
Με την βοήθεια του Πρακτορείου ΟΠΑΠ Ζαμανόπουλος, το οποίο ευχαριστούμε πολύ για την οικονομική του ενίσχυση, εντάχθηκε στην ομάδα ο Γιάννης Πελτέκης, δεξιός οπισθοφύλακας που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον  Εδεσσαϊκό.»

4 σχόλια:

  1. Ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και άλλοι θα έφευγαν, από αυτούς που πήγαν το καλοκαίρι από τον Α.Σ. Γιαννιτσά, αλλά έχουν ήδη συμμετοχές με δύο ομάδες μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο και αναγκαστικά μένουν στον Εδεσσαϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στην Ραχωνα...Ψώνισε από σβέρκο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365