Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας

Δείτε τις βαθμολογίες
Δείτε τις βαθμολογίες:

Α1:



*Το Παλαίφυτο έχει +3 βαθμούς από το άνευ αγώνος παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής με τους Προμάχους


Α:




*Οι Αμπελειές έχουν +3 βαθμούς από το άνευ αγώνος παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής με το Πατριαρχείο 


Β 1ος όμιλος:




Β 2ος όμιλος:

















11 σχόλια:

  1. Θα βρεθεί καμία ομάδα επιτέλους να δυσκολέψει την Απόλλωναρας μας; Φέρτε καμία ομάδα Γ' Εθνικής! Κουραστηκαμε να παίζουμε με τα χωριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίο εισαι μην ξεχνιεσαι.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι καν χωριό. Ένας θίασος 5χρονων είναι, που αλλάζει συνέχεια ΑΦΜ, κάτι σαν ομάδα-τραβεστί.

      Διαγραφή
    3. Την Κυριακή έλα να δεις πως είναι να χάνεις

      Διαγραφή
    4. Λάζαρος Καλπακίδης(Επιτιμος ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Φ.Α.Γ}23 Ιανουαρίου 2023 στις 8:52 μ.μ.

      Αδερφε θα σε δουμε του χρονου που θα ερθεις μεσα στα Γιαννιτσα να παρεις παιχνιδι τοσο ευκολα οσο παιρνεις στην Α

      Διαγραφή
  2. Εσείς είστε μεγάλο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Κυριακή στο χωριό Βαγκενα θα γίνεις πριγκηποπουλα.
    Α, και που είσαι. Αν, αν πας όπως διαδιδεις Γ, ετοίμασε βαλίτσες για διακοπές εξαφανισμου!! Αρκετά βρε Πονεμένοι, ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!! Άντε Άρτεμη Μάτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε κουράσει με τα σχόλιά επιπέδου νηπιαγωγείου. Μη ξεχνάς ότι όλη η ομάδα σου είναι ένας Γιόνδης και ένας Ταουσιάνης και του χρόνου οι σφαλιάρες θα είναι απανωτές. Κατάλαβες, Ολυμπιάδα Κρύας Βρύσης ή να σου το ζωγραφίσω;

    Υ.Γ.: Πότε είπαμε ότι θα αρχίσετε να ψάχνετε για τον επόμενο ΑΦΜ; Εσείς και ο Ηρακλής, οι ομάδες της απάτης και των συνεχόμενων αλλαγών ΑΦΜ, ώστε να γλυτώσετε χρέη και παλιές προσφυγές. Γελάνε και τα σκυλιά μα τα χάλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντωμεταξύ επειδή είσαι άσχετος με το τοπικό ποδόσφαιρο και την ιστορία του αλλά καλό είναι να μαθαίνεις ( δεν είναι κακό να είσαι άσχετος, κακό είναι να είσαι ημιμαθείς ) ο σημερινός Απόλλωνας είναι η ίδια ομάδα με αυτή που νομίζεις ότι δεν υπάρχει ! Δηλαδή το 2011 απορρόφησε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (δική του ομάδα δηλαδή) που έτυχε εκείνη την χρονιά να ανέλθει στην Α΄ κατηγορία απο την Β΄ κατηγορία την ίδια χρονιά που ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα αγωνιζόταν στην Β΄ κατηγορία και έτσι μετονομάστηκε απο απλός ΑΠΟΛΛΩΝ σε ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 διατηρώντας τα πάντα όλα ίδια ! Δηλαδή ούτε καν δωμάτειο γραφείου δεν άλλαξε ! Άρα μην μπερδεύεσαι με ολ΄ αυτά που διαβάζεις ότι συμβαίνουν γύρω σου ! Αντε τώρα να γράψεις το μάθημα την ποδοσφαιρικής ιστορίας του νομού Πέλλας ! Μην σε ξαναπιάσω όμως να κάνεις λάθος και με καμία άλλη ομαδα θα σε αφήσω στάσιμο ! Για όλα τα άλλα μην αγχώνεσαι όλα θα έρθουν στην ώρα τους ! Για να μην σου προβλέψω ότι θα κόψεις και εισητήριο για τους αγώνες μπαράζ ανόδου του Απόλλωνα στην Γ΄ Εθνική την άνοιξη του 2024 στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης ! Εμείς όμως ως μεγαλόψυχοι θα πω στο Δ.Σ. να σε βάλουμε τιμης ένεκεν μέσα χωρίς εισητήριο ! Άντε φίλαθλε του πληκτρολογίου !

      Διαγραφή
    2. 4:41 Αυτά να τα πεις αλλού, είστε πασίγνωστοι στο πανελλήνιο για τις πιστολιές σας και τα καραγκιοζιλίκια σας. Εξυπνακισμούς και θεωρίες, στα πρόβατα του χωριού σου και στους σεσημασμένους τζαμπατζήδες που παρίσταναν τους παράγοντες της ομαδούλας σου. Άντε τώρα να παίξεις με τις κούκλες σου, αιώνιε καρπαζοεισπράκτορα της Πέλλας.

      Διαγραφή
    3. Λάζαρος Καλπακίδης23 Ιανουαρίου 2023 στις 8:53 μ.μ.


      Ανώνυμος23 Ιανουαρίου 2023 στις 4:41 μ.μ.
      Μαζι σου αδερφε αλλα μην καβαλαμε και το καλαμι που κερδιζεις ευκολα ....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365