Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Διπλό με ανατροπή τα Σεβαστιανά στην Καλή

Διπλό με ανατροπή τα Σεβαστιανά στην Καλή

Σπουδαίο διπλό μέσα στην Καλή πέτυχε ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 που επικράτησε με σκορ 3-1 της τοπικής Νίκης, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετό ενδιαφέρον βάση της εξέλιξης που είχε.

Το παιχνίδι μπορεί να ήταν ποιοτικά μέτριο, αλλά είχε ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα στο ημίχρονο και όχι μόνο αυτό, αλλά και αριθμητικό πλεονέκτημα και σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα των φιλοξενουμένων να δείχνουν ικανοί για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο η επανάληψη ανήκε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους, που με παίκτη λιγότερο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν στην μεγάλη ανατροπή και νίκη.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά, χωρίς πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους προς το τέλος του ημιχρόνου να αποκτούν αριθμητικό πλεονέκτημα και να ανοίγουν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Τσούπι, που κόντραρε σε αντίπαλο και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και τους φιλοξενούμενους να είναι απογοητευτικοί και να μην απειλούν.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μη έχοντας άλλη επιλογή πέρασαν στην αντεπίθεση, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και αφού αρχικά ισοφάρισαν στο 65’ με τον Μπουτκάρη, έφτασαν στην ανατροπή στο 72’ με τέρμα του Σαββίδη, που έγραψε το 1-2, με τους γηπεδούχους να μην εκμεταλλεύονται το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Οι φιλοξενούμενοι όντας καλύτεροι κλείδωσαν την νίκη τους στο 79’ με τον Μπουτκάρης να γράφει το 1-3 και να ρίχνει ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Στο 43’ αποβλήθηκε ο γκολκήπερ Σαρίδης των φιλοξενουμένων γιατι ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για τέρμα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Βλαδίκας, Μανωλάκης που ήταν πολύ καλοί.

Συνθέσεις:

Νίκη: (Νίκος Αντωνάς)
Χατζηγιαννίδης, Καραμπάσης, Σταμανίκης Κ., Παπαναστασίου, Χρήστου, Πετρίδης, Τσούπι, Ιωαννίδης, Κότσυφας, Σταμανίκης Σ., Μπόνης, (80’ Χατζηνικολάου).

ΑΣ Σεβαστιανα: (Αβραάμ Πετρίδης)
Σαρίδης, Σαββίδης, Καραγιαννίδης, Παπαδόπουλος Α., (46’ Παπαδόπουλος Ι.), Μαυρομάτης, Κάλα, Θεοδώρου Γ., (46’ Χατζηδημητριάδης), Μπουτκάρης, Θεοδώρου Α., (43’ Μπόικος), Σκοπέτσι, Γιόφτσης, (46’ Χατζηβασιλειάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365