Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Καταληκτική ημερομηνία ανάδειξης πρωταθλητών των ΕΠΣ για τα μπαράζ στη Γ’ Εθνική

Καταληκτική ημερομηνία ανάδειξης πρωταθλητών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, με τους 53 πρωταθλητές των ΕΠΣ αλλά και τις τρεις δευτεραθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Μακεδονίας, Αθηνών και Πειραιά, με καταληκτική ημερομηνία ανάδειξης των πρωταθλητών την 7η Μαΐου.

Θα συγκροτηθούν 8 όμιλοι των 7 ομάδων έκαστος, από τους οποίους θα κερδίζουν την άνοδο οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης από κάθε όμιλο. 

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα από αυτές που θα ανέβουν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία δεν δηλώσει συμμετοχή, το δικαίωμα θα το αποκτήσουν κατά προτεραιότητα οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου που κατέλαβαν τις επόμενες θέσεις στην τελική βαθμολογική κατάταξη. 

Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω μίνι πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 είκοσι τέσσερις ομάδες.

Το πρωτάθλημα αυτό των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί μετά από κλήρωση σε ένα γύρο, όπου κάθε σωματείο θα αγωνιστεί σε 3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός και ένα ρεπό.

Δείτε τον 2ο όμιλο που θα συμμετέχει ο πρωταθλητής ΕΠΣ Πέλλας:


 2ος Όμιλος: 

ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Φλώρινας, ΕΠΣ Πιερίας, ΕΠΣ Ημαθίας, ΕΠΣ Χαλκιδικής, ΕΠΣ Μακεδονίας Β’, ΕΠΣ Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365