Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Όλοι όσοι βρίσκονται στην Μητρόπολη Αθηνών – Δείτε φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες
Πλήθος κόσμου και προσωπικοτήτων βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών όπου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11:00 το φέρετρο με τη σορό του τέως βασιλιά Κωνταντίνου, μετά το τέλος του λαϊκού προσκυνήματος.


Στην εκκλησία φτάνουν σταδιακά και οι προσκεκλημένοι, που συλλυπούνται τους γιους του τέως βασιλιά, Παύλο, Φίλιππο και Νικόλαο και στη συνέχεια οδηγούνται στη θέση τους. Λίγο μετά τις 11:30 στη Μητρόπολη έφτασαν υποβασταζόμενος ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος κρατώντας τη σύζυγό του και αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βασίλισσα Σοφία και τις δύο κόρες τους. Ο Νικόλαος βγήκε έξω από την εκκλησία για να τους υποδεχθεί.


Λίγο αργότερα έφτασε ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ με τη σύζυγό του βασίλισσα Μαξίμ, που τους υποδέχθηκε ο Παύλος, ενώ στην εκκλησία βρίσκεται και ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος, όπως και ο μέγας δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος, σύμφωνα με το protothema.gr.


Στη Μητρόπολη έφτασαν λίγο μετά τις 12 ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε, με τη σύζυγό του Λετίθια και λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η πριγκίπισσα Άννα που εκπροσωπεί τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.


Το φέρετρο τοποθετήθηκε στο βάθρο ενώ μπροστά, σε τραπέζι και πάνω σε μπλε και κόκκινα μαξιλάρια, έχουν τοποθετηθεί τα μετάλλια του τέως βασιλιά. Οι τρεις γιοι του βασιλιά εμφανώς συγκινημένοι αποχαιρέτισαν τον πατέρα τους. Στη Μητρόπολη βρίσκονται επίσης η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Μάκης Βορίδης με τη σύζυγό του, ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Δαβάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ευγενία Μανωλίδου, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Χανδρής, ο Νικόλαος Τσάκος, η Σίλια Κριθωριώτη.


Δείτε φωτογραφίες του Intime:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365