Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης έπεσε σε αγέλη με αγριογούρουνα – Υλικές ζημιές από τη σύγκρουση

Ο περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης

Αγέλη αγριογούρουνων έπεσε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης, που εκτελούσε το χθεσινοβραδινό δρομολόγιο για Αθήνα, όταν τα ζώα βρέθηκαν ξαφνικά στην τροχιά του οχήματος ωστόσο ο οδηγός κράτησε σταθερή την πορεία του λεωφορείου και φρέναρε εγκαίρως.


Παρόλα αυτά και σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, υπήρξε σύγκρουση με κάποια από τα ζώα, και σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο λεωφορείο. Οδηγός και επιβάτες κατέβηκαν, και προσπαθούσαν να μαζέψουν προφυλακτήρες, και άλλα κομμάτια του μπροστινού μέρους του οχήματος.


Σημειώνεται πως το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης, και το λεωφορείο αναγκάστηκε να μείνει ακινητοποιημένο στον Σαραντάπορο.


Τέλος, κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε τίποτα, ενώ μετά από συνεννόηση του οδηγού με το ΚΤΕΛ Κοζάνης, μετά από περίπου μία ώρα, ήρθε άλλο λεωφορείο και τους παρέλαβε ώστε να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους προς την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365