Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωσε δυο μεταγραφές ο Εδεσσαϊκός

Δείτε τις ανακοινώσεις
Δείτε τις ανακοινώσεις:

Λυρτζης
Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλωσορίσει στο δυναμικό της ομάδας μας τον Νικο Λυρτζη.Ο νεαρος υψηλόσωμος(1,92)στόπερ με καταγωγή από την Χαλκιδικη είναι γεννημένος στις 21 Ιουνίου του 2002.Έχει αγωνιστεί στην Κ16 του Άρη,Νίκη Πολύγυρου, Αετο Βαρβαρας, Αετό Σκουλικαδου και Ζάκυνθο.

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικου τόνισε τα εξής
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Εδεσσαικος και περιμένω να παίξω για αυτή.Θέλω να πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν η ομάδα θα είναι στις υψηλότερες θέσεις.


Αναστασιάδης
Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλόσωρισει τον ακραίο επιθετικό Ανέστη  Αναστασιαδη.Έχει γεννηθεί στις 
12 Μαρτίου 2001 στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στις δυο πλευρές.Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Απολλων Πόντου,του Πανδραμαϊκό,της Δόξας Δράμας ενώ την φετινή χρονιά αγωνίστηκε ως τον Δεκέμβριο εκ νέου με τον Πανδραμαϊκό έχοντας στο ενεργητικό του σε 7 συμμετοχές και 2 goal.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο ταλαντούχος Θεσσαλονικιός επιθετικός μας είπε :
Περισσεύουν τα λόγια για το μέγεθος και την ιστορία μιας τέτοια ομάδας.
Στην προκειμένη στιγμή όμως το πιο σημαντικό είναι η επίγνωση της υποχρέωσης ώστε να υπάρχει πειθαρχία, συνέπεια και συνεχής δουλειά για να συνεχιστεί η ιστορία και το όνομα της ομάδας του Εδεσσαϊκού. 
Σύντομα θετικά αποτελέσματα με υπομονή και υπακοή στο πλάνο του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365