Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Έκοψε βασιλόπιτα η Αναγέννηση Δωροθέας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτό
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες η οικογένεια της Α.Σ. Αναγέννηση Δωροθέας μέσα σε ωραίο και ζεστό κλίμα, θέλοντας την ημέρα αυτή να συνδυάσει σημαντικά γεγονότα που σηματοδοτούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας, όπως:

• 40 συναπτά έτη αγωνιστικής παρουσίας στα γήπεδα της Πέλλας

• μεγάλη και ψυχωμένη νίκη επί αξιόμαχου αντιπάλου

_ Στην πλατεία Δωροθέας, στο γνωστό φιλόξενο στέκι της ομάδας "Πλάτανος καφέ ψησταριά ουζερί", παραβρέθηκαν Διοίκηση, προπονητής και παίκτες, ενώ πολλοί φίλοι του Συλλόγου και εξέχοντες προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μεταξύ αυτών ο κ. Τσαβδαρίδης Ευστάθιος (εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πέλλας) και ο γιατρός της ομάδας μας κ. Konstantinos Tsavdaris.

_ Μεγάλος τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Σωκράτης Παπαδόπουλος που ενώ έλαβε το σχετικό "δώρο" της Διοίκησης, υποσχέθηκε με δική του χορηγία το επόμενο "τραπέζι" της ομάδας!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365