Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Εφορία: Τι πρέπει να πληρώσετε μέχρι το τέλος του μήνα

Τι πρέπει να πληρώσετε μέχρι το τέλος του μήνα
Μεγάλος παραμένει ο φορολογικός λογαριασμός μέχρι το τέλος του μήνα για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες.

Για το 2023 ο λογαριασμός ξεπερνάει τα 50 δισ. ευρώ και περιλαμβάνει φόρους κατανάλωσης, ΦΠΑ, τέλη κυκλοφορίας και φόρο εισοδήματος. Μεγάλος ωστόσο είναι ο λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν και οι πολίτες και συγκεκριμένα:


Καταβολή της έβδομης δόσης του φόρου εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα.


Πληρωμή της ένατης δόσης του ΕΝΦΙΑ. Η τελευταία δόση θα πληρωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου.


Μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023 θα πρέπει να επιστρέψουν το σύνολο της επιστρεπτέας προκαταβολής όσες επιχειρήσεις δεν τήρησαν τους όρους που προέβλεπε η νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365