Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Συνεχίζει η Θύελλα, παρέσυρε και τον Ορφέα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Ανώτερη και αποφασιστική η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου επικράτησε με σκορ 4-0 του Ορφέα Ριζαρίου και συνεχίζει να εκπλήσσει με την θαυμάσια πορεία του.


Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε δύναμη και πολλές μονοναχίες, αλλά και αρκετές φάσεις κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, που είχαν και τρία δοκάρια.

Στο πρώτο μέρος πάντως το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 33’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Παπασυμεών και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στην αρχή του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά και έφτασαν στην μεγάλη νίκη σκοράροντας άλλες τρείς φορές και συγκεκριμένα στο 57’ με τον Γιώργο Ελευθεριάδη έφτασαν στο 2-0, στην συνέχεια πέτυχαν δυο ακόμη τέρματα στο 90’ με τον Βασίλη Τσόρμπα και τον Βασίλη Παπασυμεών στο 90’+4’ που διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βαμβακάς, Σουλιώτης, Ατζαμιδάκης.







5 σχόλια:

  1. Φιλαθλος Λυκοστομου15 Ιανουαρίου 2023 στις 6:37 μ.μ.

    ΒΑΜΒΑΚΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΡΙΖΑΡΙΟΥ ,ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΛΕΨΙΑ ΣΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ντουζίνα κιτρινες έβγαλε ο διαιτητής στο ματς αλλά έγινε βα βα η κόκκινη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειράζει ρε παιδιά είναι η περίοδος των εκπτώσεων Ιανουαρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κόκκινη που είναι Βαμβακά ;; Την έπνιξες. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον 6-0. Η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας το λυκοστομο. Μπράβο στα παιδιά μπράβο σε όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το επόμενο γηπεδο που θα βόσκουν γιδια μετα της θυελάς θα ειναι του λυκοστομου για αυτό μέσα την γλώσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365