Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Νέος προπονητής στον Αριστοτέλη Σκύδρας

Δείτε την επίσημη ανάρτηση
Με νέο προπονητή θα πορευτεί ο Αριστοτέλης Σκύδρας στην συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Γιάννη Λάιο.

Ένας θρύλος του ελληνικού βόλεϊ στον πάγκο και προσπάθεια για αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα, με σκοπό την παραμονή στα σαλόνια του αθλήματος.

Δείτε την επίσημη ανάρτηση:

«Ένας θρύλος του ελληνικού βόλεϊ ειναι ο επόμενος προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας...Γιάννης Λάιος.

Τα λόγια για είναι περιττά διαβάζοντας το βιογραφικό του.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον coach στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.»

1 σχόλιο:

  1. Εχει γράψει ιστορία ως προπονητής και παίκτης με πολλα κυπελλα και πρωταθληματα. Πολυ καλή λύση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365