Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Πενταρέ μεταγραφών ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς

Δείτε την ανακοίνωση
Πενταπλό μεταγραφικό χτύπημα ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς και έτσι ενίσχυσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ του ενόψει της μάχης για την κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης στην βαθμολογία.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις προσθήκες της ομάδας μας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου..

τα ονόματα αυτών, Διαμαντής Παπαγεωργίου μεσοεπιθετικος απο Μ. Αλέξανδρο Ν. Πέλλας, Ευφραιμίδης Ιωάννης μεσοεπιθετικός από Δόξα Μανδάλου και παλαιότερα σε Θύελλα Σαρακηνών και Εθνικό Γιαννιτσών, Σταύρος Αλεξανδρίδης αμυντικός, επιστροφή στην ομαδα μας μετά από ένα χρόνο από την Δόξα Μαυροβουνίου, Δήμτσης Γρηγόριος τερματοφυλακας από Πατριαρχείο Γιαννιτσων και Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος μέσοεπιθετικο από Πατριαρχείο Γιαννιτσών..ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά υγεία και πολλές επιτυχίες..»

1 σχόλιο:

  1. Πρωταθλητής με την Κ15 του ΠΑΟΚ ο Εφραιμιδης…να τα λέμε αυτά όπως και να χει…(η εξέλιξη είναι δικαίωμα του καθενοσ Όμως κανένας δεν αμφισβητεί το κατόρθωμα του..ειδικά όταν δεν εχεις περάσει ούτε απ έξω σε αυτή την ηλικία)..ενω καποιοι άμπαλοι σε κάποιες ομάδες ανακοινώνονται σαν ΜΠΑΜ!..πολυτελεια η μεταγραφή ΜΠΡΑΒΟ στην διοίκηση της Λεπτοκαρυάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365