Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Στον Αλμωπό Αριδαίας ο Χρήστος Ταχματζίδης - Τον αποχαιρέτησε ο Μακεδονικός

Δείτε την ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Μακεδονικός ουσιαστικά με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την έλευση του επιθετικού Χρήστου Ταχματζίδη στον Αλμωπό Αριδαίας, αφού μάλιστα τον ευχαριστεί για την εως τώρα παρουσία του στους πράσινους.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, παρακάτω:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ταχματζίδη στον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο 24χρονος (18/05/1999) επιθετικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μακεδονικό τον περασμένο Αύγουστο, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του σεζόν με τον Εθνικό Σοχού στην Γ Εθνική.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Βέροια, περνώντας ως αλλαγή στο 90ό λεπτό, ενώ η δεύτερη συμμετοχή του έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Παρασκευής (20/01) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, περνώντας στη θέση του Σαραντίδη στο 64ο λεπτό.

Χωρίς να αλλάξει κατηγορία ή και όμιλο, ο Ταχματζίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Betsson Super League 2, μετά την μεταγραφή του στον Αλμωπό Αριδαίας.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο για την προσφορά του στα πράσινα και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια!

1 σχόλιο:

  1. Άντε να δούμε μακάρι να βοηθήσει την ομάδα καλώς ήρθες παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365