Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Στον Αλμωπό ο Ανδρέας Πασπαλιάρης

Ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Αλμωπός προχώρα στην ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος και έχει την χαρά να ανακοινώσει την ένταξη του Ανδρέα Πασπαλιάρη στο δυναμικό της ομάδας μας.


Ο Ανδρέας Πασπαλιάρης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο νέος μας Γενικός διευθυντής ήταν μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός του Ιωνικού. Υπήρξε παλαίμαχος διαιτητής Α΄ Εθνικής και διαθέτει πλούσια εμπειρία μέσα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.


Για την ακρίβεια έχει διατελέσει Γενικός Αρχηγός του Ιωνικού από την εποχή της οικογένειας Κανελλάκη μετρώντας πάνω από 500 επίσημα παιχνίδια στον πάγκο από την συγκεκριμένη θέση. Επίσης έχει υπηρετήσει την θέση του Γενικού Αρχηγού και του Τεχνικού Διευθυντή στις παρακάτω ομάδες: Αχαρναϊκό, Κασιόπη/Κέρκυρα, Λάρισα, Ηρακλή Ψαχνών, Δόξα Δράμας, Απόλλων Λάρισας, Σπάρτη, Πανθυραϊκός, Νέστο Χρυσούπολης, ΟΦ Ιεράπετρας, Απόλλων Καλαμαριάς.


Ανδρέα σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365