Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Κιμ Καρντάσιαν: Πόσα εκατομμύρια χρεώνει για μια ανάρτηση

Τα social media και η διαφήμιση έχουν γίνει πλέον για κάποιους σημαντική πηγή εισοδήματος
Πηγή εισοδήματος για τους απανταχού «σταρς» είναι πλέον και γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα social media και η διαφήμιση έχουν γίνει πλέον για κάποιους σημαντική πηγή εισοδήματος, κερδίζοντας, μάλιστα και πολλά χρήματα για κάθε ανάρτηση. 


Πόσα, όμως, έσοδα αποκτά από κάθε «ποστάρισμα» η βασίλισσα του Instagram, Κιμ Καρντάσιαν; 


Η διάσημη τηλεπερσόνα, Κιμ Καρντάσιαν, σύμφωνα με την ισπανική Marca, που παρουσίασε αποτελέσματα της έρευνας από την Hopper HQ, εταιρεία social media μάρκετινγκ, αυξάνει τον τραπεζικό της λογαριασμό κατά 1,6 εκατ. δολάρια ανά ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365