Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Πλήγωσε την ομάδα που αναδείχθηκε ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο επιθετικός του Αλμωπού πέτυχε το παρθενικό του τέρμα για φέτος

Ενα δικό του παιδί, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ κι έφτασε να παίξει μέχρι την πρώτη ομάδα με τον Ούγγρο προπονητή Λάζλο Μπόλονι την σεζόν 2011-12, ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση στο γήπεδο του Μακεδονικού.


Ο επιθετικός του Αλμωπού πέτυχε το παρθενικό του τέρμα για φέτος, ένα τέρμα που πλήγωσε την ομάδα που τον ανέδειξε και έφερε χαρές και πανηγύρια στους φίλους των κυανολεύκων, που βλέπουν μια ομάδα που παρά τα όποια προβλήματα, καταθέτουν ψυχή στο γήπεδο, για αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων διοίκηση, τεχνικό team και παίκτες και για αυτό οφείλουμε να τους βγάλουμε το καπέλο που κρατούν ψηλά την σημαία του Αλμωπού.


Όσο για τον Βασίλη Παπαδόπουλο οι φίλοι της ομάδας περιμένουν κι άλλα τέρματα στα επόμενα παιχνίδια.

3 σχόλια:

  1. Ψυχάρες όλοι ! Απ το Ράφα μέχρι τον Στέργιο κι απ τον Παπαδόπουλο μέχρι το Ασλα όλοι ήρωες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτός ο Έππας τι πάστα παίκτη είναι ρε παιδιά ? Αργεντίνος με ελληνική ταυτότητα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365