Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση στον “άσσο” με Σίμο Μένιο!

Σπουδαία μεταγραφή:

Με μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θωράκισε τον “άσσο” καθώς απέκτησε τον 31χρονο τερματοφύλακα Σίμο Μένιο.


Δεδομένα πρόκειται για έναν τερματοφύλακα ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Γ'Εθνική κατηγορία.


Σε ανακοίνωση της η ομάδα αναφέρει:
''Θωρακίζει τα γκολ πόστ ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, έκανε δικό του Σίμο Μένιο. Σημαντική ενίσχυση για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων μετά την συμφωνία με τον τερματοφύλακα Σίμο Μένιο που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Αλμωπό Αριδαίας.


Ο νέος τερματοφύλακας των Τρικάλων είναι ένα από τους κορυφαίους σε Super League 2 και Γ’Εθνική. Ο 31χρονος εξαιρετικός πορτιέρο έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Φωστήρας, Απόλλωνα Σμύρνης, Αήττητος Σπάτων , Πόρος ,Παναργειακός , Τριγλία Ραφήνας και Ναυπακτιακό Αστέρα.


Το team και ο πρόεδρος της ομάδας θέλουν να φτιάξουν ένα δυνατό ρόστερ και καθημερινά συνεχίζουν τις επαφές με ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ώρες θα έχουμε νέες ανακοινώσεις.''


Πηγή: gnomi.news

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365