Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Ημαθία: Εικόνες ντροπής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος - Επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου και χτύπημα στον επόπτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έγινε στα παρακάτω βίντεο
Εικόνες ντροπής σημειώθηκαν σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι Αγίου Γεωργίου - Τρικάλων σημαδεύτηκε από επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου.

Ενώ διεξαγόταν ένα όμορφο παιχνίδι, με καθαρά μαρκαρίσματα και χωρίς δύσκολες φάσεις, το κλίμα δυναμιτίστηκε από τους φιλοξενούμενους. Μετά από υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Αγίου Γεωργίου και αποβολή παίκτη των Τρικάλων στο 28' του πρώτου μέρους (η φάση δικαιώνει τον διαιτητή Μαλούτα για την απόφασή του), άνθρωποι της διοίκησης των Τρικάλων μπήκαν στο γήπεδο και μαζί με ποδοσφαιριστές προπηλάκισαν διαιτητή και επόπτες. Μάλιστα, ένας από ανθρώπους των Τρικάλων που καθόταν στην κερκίδα και μπήκε στο γήπεδο, κλότσησε τον έναν από τους δυο επόπτες. Οι διαιτητές επέλεξαν να μην διατάξουν διακοπή του ματς και μετά από δεκάλεπτη διακοπή, το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Παρά το οξυμένο κλίμα, το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς προβλήματα. Οι παίκτες έκαναν την δουλειά τους με "καθαρές" ενέργειες και χωρίς να δημιουργούν "δύσκολες" φάσεις στους διαιτητές. Όλα αυτά μέχρι το 85'. Σε εκείνο το σημείο, το παιχνίδι διεκόπη μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα παίκτης του Αγίου Γεωργίου, σε αντεπίθεση των Τρικάλων.

Ο παίκτης των Τρικάλων έμεινε στο έδαφος και ξεκίνησαν λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε παίκτες και πάγκους των δυο ομάδων. Κάποια στιγμή παίκτης του Αγίου Γεωργίου λέει κάτι στον προπονητή των Τρικάλων σε έντονο ύφος (ίσως και σε...γαλλική γλώσσα) και ο προπονητής αντιδρά με χειρονομίες (τύπου "έλα έξω να τα πούμε"). Ο παίκτης του Αγίου Γεωργίου κινείται προς τον αντίπαλο προπονητή και εκεί έχουμε την πρώτη σύρραξη. Ακολουθεί μια δεύτερη όταν νεαρός φίλαθλος των γηπεδούχων πηδάει τα κάγκελα και μπαίνει στο γήπεδο.

Δυστυχώς, όλη αυτή η ένταση μεταφέρεται και στην κερκίδα και ξαφνικά άνθρωποι των δυο ομάδων πιάνονται στα χέρια και πλακώνονται στο ξύλο.

Δείτε τι έγινε στα παρακάτω βίντεο:




Πηγή: Πληφοριοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365