Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Επιστροφή του Γιώργου Στογιαννίδη στον Εδεσσαϊκό

Επιστροφή του Γιώργου Στογιαννίδη στον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του 22χρονου Γιώργου Στογιαννίδη. 

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Σκύδρα γεννημένο στις 6 Δεκεμβρίου του 2000 που αγωνίζεται κυρίως σε όλη την δεξιά πτέρυγα και είχε αγωνιστεί με τον Εδεσσαικό και την περίοδο 2020-2021 πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα goal στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Θερμαικό.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας, ενώ έχει αγωνιστεί στον Αλμωπό, ΑΣ Γιαννιτσά, Δόξα Μανδάλου και στον Αλμυρό Βόλου.

Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Γιώργος, μας είπε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου …εύχομαι να έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές υγεια και δύναμη και να καταφέρουμε να φτάσουμε τον  Εδεσσαϊκό, εκεί που τον αρμόζει.»

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365