Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Αλμωπού σε Δήμο και Πυροσβεστική

Ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Αλμωπός ευχαριστεί τον Δήμο Αλμωπίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας για την άμεση επέμβαση τους στο γήπεδο (αγωνιστικός χώρος, γραφεία και αποδυτήρια) και την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες.


Χωρίς την αρωγή των συνεργείων του Δήμου Αλμωπίας αλλά και χωρίς την συνδρομή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, η άντληση των υδάτων αλλά και η αποκατάσταση των ζημιών θα ήταν αδύνατη.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365