Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Κλήρωση προημιτελικής φάσης κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας - Δείτε τα ζευγάρια

Δείτε τα ζευγάρια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της προημιτελικής φασης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, στην οποία συμμετέχουν 8 ομάδες και βγήκαν 4 ζευγάρια.

Παρουσία του προέδρου της επιτροπής κυπέλλου κ. Στάθη Τσαβδαρίδη, διεξήχθη η διαδικασία της κλήρωσης και βγήκαν τα παρακάτω ζευγάρια, τα οποία θα αγωνιστούν στις παρακάτω ημερομηνίες.

ΑΣ Σεβαστιανά - Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου 8/2

Απολλων 1960 Κρ. Βρύσης - Άρης Νησίου 8/2

Εθνικός Γιαννιτσών - Θύελλα Σαρακηνών 15/2

Νίκη Αξού - Εδεσσαϊκός 15/2


5 σχόλια:

  1. Πάμε Βαγγεναρα κύπελλο εμεις η κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βόρειος Άνεμος σχολιάζει:
    Κυρίες, κύριοι καλησπέρα. Έγινε η κλήρωση της φάσης των "8" υπό του βλέμματος του president Tsavstath και προέκυψαν τέσσερα αξιόλογα ζεύγη.
    Σίγουρα και υπάρχουν τα φαβορί, κάποιοι ίσως και πολλοί να λένε τετρας, Likostome, Ailant, Σαρακηναγγελοχωρι και πρωτευουσιανοι.
    Αλλά, λέω αλλά, επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας, εγώ είμαι λίγο ως πολύ επιφυλακτικός.
    Δεν αποκλείω Seva, ούτε το πριγκηποπουλο, ούτε τον φιλόδοξο Έθνικ του Τσαλιου, αλλά και την τρισενδοξο Viltoire de Axos.
    Από βδομάδα, θα πάω στο Γαζωρο ( στον μεγάλο μάγο), θα φέρω και ακανέδες για τα boys του 365 και σε 6-7 μέρες θα σας δώσω τα στάνταρ προγνωστικά.
    Guden achten και καθαρίστε δίπλα σε τζάκι... Β.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει γλεντια για ολους φετος στην Κρυα Βρυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365