Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πλήθος κόσμου έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης για το λαϊκό προσκύνημα

Πούλμαν έχουν φτάσει από όλη την Ελλάδα
Πλήθος κόσμου συρρέει στην Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, η σορός του οποίου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Πούλμαν έχουν φτάσει από όλη την Ελλάδα, και ήδη από τις 5 το πρωί έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών η ουρά είναι μεγάλη, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο.

Το λαϊκό προσκύνημα ξεκίνησε στις 6:00 και θα συνεχιστεί μέχρι τις 11:00, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και δώδεκα Μητροπολιτών από όλη την Ελλάδα – μέλη της Ιεράς Συνόδου. 

Οι παρευρισκόμενοι σε κάποια στιγμή έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, και φώναξαν «ζήτω ο Βασιλιάς», ενώ πέταξαν και φέιγ βολάν.

1 σχόλιο:

  1. ζουν ανάμεσα μας.Έχουν δικαίωμα ψήφου κλπ.Εμείς ζητάμε δικαιώματα για τους εργαζομένους μέσα απ τις κυβερνήσεις και κάποιοι θέλουν βασιλιά.Δεν το λες τρίτος κόσμος...κάπως αλλιώς το λες...
    Οι ιερείς που συμμετέχουν πηγαίνουν και σε άλλα κόμματα και κάθονται στην ουρά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365