Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Market Pass: Ποιοι μένουν εκτός, σε ποια μαγαζιά μπορεί να εξαργυρωθεί

Ποιοι είναι δικαιούχοι, ποιοι «κόβονται», ημερομηνίες, ποσά

Αντίστροφη μέτρηση για το market pass: Ποιοι είναι δικαιούχοι, ποιοι «κόβονται», ημερομηνίες, ποσά.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση 1170/19.01.2023 σχετικά με τον καθορισμό του χρόνου της παραγωγικής λειτουργίας της ειδικής εφαρμογής της παρ. 5 του άρθρου 115 του ν. 5007/2022  (Market pass), των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για τη λειτουργία της, των απαραίτητων διαλειτουργικοτήτων, των καταστημάτων και των λαϊκών αγορών όπου χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα και κάθε άλλης αναγκαίας λεπτομέρειας.


Με την έκδοση του ΦΕΚ για το market pass λύθηκε κάθε απορία γύρω από την εξάμηνη επιδότηση του 10% των αγορών που θα πραγματοποιεί κάθε νοικοκυριό σε σουπερμάρκετ, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, λαϊκές αγορές κι άλλα καταστήματα τροφίμων.


Σύμφωνα με την απόφαση, το κόστος της ειδικής εφαρμογής (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων επικοινωνίας, τραπεζικών, συμβούλου κ.λπ.) θα ανέλθει στο ύψος του 1.500.000,00 ευρώ.

 

Περίοδος οικονομικής ενίσχυσης: 


Από τον μήνα Φεβρουάριο 2023 έως και τον Ιούλιο 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365