Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Επήλθε ο θάνατος για τις ομάδες της SL2

Αναστάτωση επικρατεί στις ΠΑΕ της Super League 2

Ένα ποσό της τάξης των 70 χιλιάδων ευρώ θα πάρει, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη, κάθε ομάδα της SL2 από το Στοίχημα! Αναμένονται ισχυρές αντιδράσεις.

Αναστάτωση επικρατεί στις ΠΑΕ της Super League 2 με βάση την πληροφόρηση που έχουν από τη συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τους επικεφαλής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στην οποία έλαβε μέρος ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε τους φορείς για την κατανομή του ποσού που τους αναλογεί από τη φορολογία των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων και τα νέα μόνο ευχάριστα δεν ήταν για την κατηγορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Αυγενάκης ανέφερε ότι οι Β' ΠΑΕ δεν θα πάρουν χρήματα και με τις παραμέτρους που γνωστοποιήθηκαν, υπολογίζεται ότι οι ομάδες θα λάβουν από 70 χιλιάδες ευρώ (1.700.000 σε 24 ΠΑΕ). Εξάλλου, εκτός μένουν Απόλλων Λάρισας, Ηρόδοτος που δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής!

Πόσα λεφτά θα μοιράσει στη Super League; 21 εκατ. ευρώ, δηλαδή 1.5 εκατ. ευρώ σε κάθε ΠΑΕ, τη στιγμή που ο ίδιος δημιούργησε την αναδιάρθρωση - έκτρωμα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία...

Μεταξύ των παραμέτρων που αναφέρθηκαν είναι τα στοιχεία συμμετοχής τους στον τζίρο των στοιχηματικών εταιριών, οι αναφορές στην ΕΠΑΘΛΑ για «ύποπτα» χειραγώγησης παιχνίδια, η απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων για επιβολή ορίων στοιχηματισμού στην SL2, θέτοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα υπό επιτήρηση και ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα.

Η διοργανώτρια αρχή θα συνεδριάσει την Πέμπτη (02/02) και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι αντιδράσεις, αφού υπάρχουν φωνές ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος.

8 σχόλια:

  1. Αχαχαχα δειτε τι ειναι…προχθες ανάφερε οτι οι 4 διοργωνατριες θα αποφάσιζαν πως θα μοιραστούν τα χρήματα χωρις να εμπλακεί ο ίδιος..και σήμερα έπειτα απο αποστολη που δέχθηκε απο sl1 επιβάλει τον τροπο μοιρασιάς …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η αξιοπιστία των πολιτικών μας μία ζωή γεμάτη ψέματα, κόβουν λεφτά σούπερ λιγκ 2 για να δώσουν στην σούπερ Λίγκ 1 ή κάπου αλλού??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διακοπή πρωταθλήματος χθες!Δειχνουν την αξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμες εταιρείες δεν είναι; Γιατί πρέπει να επιχορηγούνται...αυτά τα χρήματα έπρεπε να δοθούν στα ερασιτεχνικά σωματεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπνο εχεις…απο τα ερασιτεχνικά σωμάτια ειναι ο τζίρος του στοιχήματος;;;Δες απο που ειναι τα λεφτα και μετα εκφέρε αποψη

      Διαγραφή
    2. Παληκάρι αυτοί που δεν πρέπει να παίρνουν πολλά χρήματα είναι η σούπερ λιγκ 1 αυτές είναι ανώνυμες,σε άλλες χώρες ξεκινά από κάτω προς τα πάνω να χρηματοδοτούνται,για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα ο Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης και λοιποί έχουν έσοδα κι'απ'αλλού νομίζω;

      Διαγραφή
  5. Αυτόν τον Αυγενάκη γιατί τον κρατάνε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είναι κολλητός του Μητσοτακαίικου θα φύγει μόνο μαζί με τον κούλη πάνε πακέτο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365