Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις στον Κολωνό: Πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης - Ο ένας γιατρός

Οι Αρχές προχώρησαν σε νέες συλλήψεις

Άλλα πέντε άτομα συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Οι Αρχές προχώρησαν σε νέες συλλήψεις.


Πρόκειται για πέντε άνδρες, κάποιοι εξ αυτών Έλληνες, μεταξύ τους κι ένας γιατρός, καθώς και αλλοδαπούς όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρόνων, και τρείς Έλληνες 65, 49 και 44 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κολωνό, τον Πειραιά και τα Σπάτα.


Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά από εντάλματα σύλληψης του Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.


Οι πέντε νέοι παιδοβιαστές εντοπίστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος πολλές φορές προσποιούταν το 12χρονο κορίτσι και έκλεινε ραντεβού για τον βιασμό του.


Βάση αυτών των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στον Εισαγγελέα εκδόθηκαν τα πέντε νέα εντάλματα σύλληψης και μέσα στην ημέρα οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365