Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

169 νεκροί και 135 διασωληνωμένοι – 2 σοβαρά κρούσματα γρίπης

2 σοβαρά κρούσματα γρίπης

Μείωση παρουσίασαν τα κρούσματα κορονοϊού και γρίπης την τελευταία εβδομάδα σύμφωνα με τα εβδομαδιαία στοιχεία που παρουσίασε ο ΕΟΔΥ.

Όπως αναφέρει η εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ οι λοιμώξεις του αναπνευστικού παρουσίασαν πτωτική πορεία σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα αναφοράς κυρίως στις ηλικιακές ομάδες 5-14, 15-64, 65+ έτη.

Όσον αφορά τον κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα ανακοινώθηκαν 169 νεκροί με διάμεση ηλικία τα 85 έτω ενώ οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 135.

Ο ιός της γρίπης δεν παρουσίασε ιδιαίτερη μεταβολή σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ενώ εντοπίστηκαν δυο σοβαρά κρούσματα, ενώ δεν υπήρξε κανένας νεκρός. Για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό η θετικότητα παρουσίασε μείωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365