Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΕΛ Αριδαίας - ΕΠΑΛ Έδεσσας 2-1 - Νίκη πρόκριση στο τελικό για το ΓΕΛ Αριδαίας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365

Μεγάλη νίκη-πρόκριση στο τελικό σχολικών πρωταθλημάτων Πέλλας πέτυχε το Γενικό Λύκειο Αριδαίας καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 του ΕΠΑΛ Έδεσσας μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.

Το σκορ για την ομάδα της Αριδαίας άνοιξε ο Ιωαννίδης στο 29’ με κοντινό πλασέ, μετά από εξοχή ατομική ενέργεια του Παμπόρη, για να έρθει ο Σαπουντζής πριν την εκπνοή του ημιχρόνου (35’ λεπτών) στο 34’ να φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 50’ ο Παμπόρης με ωραία κεφάλια μετά από εκτέλεση κόρνερ, επανέφερε το προβάδισμα για το Γενικό Λύκειο Αριδαίας κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 Αξίζει να αναφερθεί η παρουσία 500 μαθητών στις κερκίδες του γηπέδου της Αψάλου που χωρίς κανένα συμβάν παρακολουθούσαν την προσπάθεια των συμμαθητών τους.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τρυψιάνης, Κεσίσογλου Γ., Σιδηρόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΑΛ Έδεσσας: Τσολάκοβιτς, Παπαδόπουλος, Κεραμυδάς, Ντίσιος (Μαραντίδης 55’), Πόζαρλης, Δούιτσης, Τσολάκης, Σέξτος, Σαπουντζής, Μυλωνάς, Γιαννούλτσης.

ΓΕΛ Αριδαίας: Κιρπατσάς, Δαμιανίδης, Τράμπλερ, Μίζογλου Κ., Μίζογλου Β., Παλαμίδας, Τζάτζης, Ιωαννίδης (Τσιρόπουλος 60’), Παμπόρης, Καρυπίδης, Μπίνος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:














































5 σχόλια:

  1. ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΡΟΥΞΗΣ ΑΣ Ο ΝΤΟΥΒΑΡ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι διατησια απο εδεσσα γιατι ετσι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποιον θα παει τελικο το γελ?? Θα το ανακηνωσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεγαλε ανθρωπε γυμναστη και προπονητη ΣΤΑΘΗ ΠΑΣΟΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος δεν έχει αγαπήσει αυτή τη φυσιογνωμία.
      Συγχαρητήρια.
      Οι μαθητές λένε ότι έφτασαν τελικό επειδή έχουν Μουρίνιο στον πάγκο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365