Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Μια 22χρονη από την Πολωνία λέει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν (ΦΩΤΟ)

Η οικογένεια ΜακΚάν ήρθε σε επαφή μαζί της, προκειμένου να κάνει τεστ DNA

Μια γυναίκα 22 χρονών από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις πως είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, το κορίτσι που αγνοείται από τις 3 Μαΐου 2007.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Jerusalem Post, η Τζούλια Βέντελ με ανάρτησή της στα social media, αναφέρει πως όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν Γερμανό παιδόφιλο, ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν το 2007.


Όπως τονίζει η 22χρονη, η οικογένεια ΜακΚάν ήρθε σε επαφή μαζί της, προκειμένου να κάνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν όντως είναι η Μαντλίν. Η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει το ίδιο ελάττωμα στο μάτι της που είχε η μικρή Μαντλίν και μοιάζει με τους γονείς της, τον Γκάρι και την Κέιτ.


Όπως αναφέρουν άνθρωποι κοντά στην οικογένεια της Μαντλίν ΜακΚαν, «η οικογένεια δεν διακινδυνεύει τίποτα και είναι πρόθυμη να ελέγξει οποιεσδήποτε τυχόν αναφορές. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες, και το κορίτσι μοιάζει πράγματι. Κανείς δεν το συζητά αυτό. Αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτή».


Η 22χρονη δήλωσε ότι δεν γνώριζε για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, μέχρι να ξεκινήσει να ρωτάει στους γονείς της για τα παιδικά της χρόνια από τα οποία δεν έχει αναμνήσεις.


«Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα για αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Ο δάσκαλός μου στο σχολείο είπε ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο, αλλά οι γονείς μου επιμένουν ότι πήγαινα. Μετά από όλη τη σύγχυση, άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Μαντλίν Μακάν και συνέδεσα τις τελείες.


Είναι τόσο αγχωτικό να προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους να με πιστέψουν», υποστήριξε η ίδια ενώ δήλωσε πως ελπίζει να έρθει σε επαφή με τους ΜακΚάν τις επόμενες ημέρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365