Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Θεσσαλονίκη – “Άγιος Στυλιανός”: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 2,5 ετών κοριτσιού

Διαβάστε λεπτομέρειες

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 2,5 ετών κοριτσιού που πέθανε το πρωί της Παρασκευής, στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».


Σύμφωνα με τη διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξιολογίας του ΑΠΘ, Λήδα Κοβάτση, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής δεν διαπιστώθηκε αιτία θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το παιδί ήταν πολύ περιποιημένο, καθαρό, σε πολύ καλή κατάσταση και με άριστη στοματική υγιεινή. «Φως» στα αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικες εξετάσεις.


Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί την Πέμπτη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με λοίμωξη στις αμυγδαλές, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς, οι οποίοι συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή, επανέλεγχο σε δέκα ημέρες και ενημέρωσαν του υπεύθυνους της δομής ότι υπήρχε πιθανότητα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστή εξέταση δεν προέκυψε ότι η λοίμωξη που είχε στις αμυγδαλές η ανήλικη ευθύνεται για τον θάνατό της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365