Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο που παραλίγο να σκοτώσει 5χρονο παιδί, συνελήφθη ο πατέρας του

Ο άνδρας έχει εξαφανιστεί μαζί με την γυναίκα και τρία παιδιά του
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπίσουν τον 28χρονο που άνοιξε πυρ τραυματίζοντας σοβαρά ένα πεντάχρονο κορίτσι στο Ζεφύρι. Ο άνδρας έχει εξαφανιστεί μαζί με την γυναίκα και τρία παιδιά του.


Ένας άνδρας προσήχθη, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε στη Δυτική Αττική - και συγκεκριμένα στο Ζεφύρι - το μεσημέρι του Σαββάτου. 


Πρόκειται για τον πατέρα του 28χρονου, που φέρεται να είναι το άτομο που άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από «αδέσποτη» σφαίρα στον μηρό ένα 5χρονο κορίτσι που έπαιζε στο σημείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πατέρα του νεαρού άνηκε το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε έξω από το σπίτι Ρομά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι. 



Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.


Σημειώνεται πως το 5χρονο κορίτσι μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου


Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 14:30, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο 28χρονος αρχισε να πυροβολεί εναντίον σπιτιού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.


Κάτοικοι της περιοχής ανέφερεαν πως η αιτία που όπλισε το χέρι του ήταν η «βεντέτα» μεταξύ δυο οικογενειών.


Ο δράστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, στάθμευσε στον αριθμό 51 της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και πυροβόλησε τέσσερεις φορές με πιστόλι προς ένας από τα δύο σπίτια, με αποτέλεσμα ένα από τα βλήματα να εποστρακιστεί και να τραυματίσει το κοριτσάκι.


Ο θείος της 5χρονης επέρριψε ευθύνες στον πατέρα του 28χρονου και στον 28χρονο ισχυριζόμενος ότι σημάδευε τα παιδιά που έπαιζαν στην αλάνα. «Έριχνε στο ψαχνό» είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365