Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Χειροπέδες στον «δράκο» της Λάρισας, πώς η Αστυνομία τον συνέλαβε ξανά μετά από 31 χρόνια

Η Ασφάλεια Τρικάλων πέρασε χειροπέδες στον «δράκο» της Λάρισας, 31 χρόνια μετά την σύλληψή του!
Η αστυνομική έρευνα σε χωριό της Καρδίτσας έφερε στο προσκήνιο μια παλιά υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη Θεσσαλία και όχι μόνο: Η Ασφάλεια Τρικάλων πέρασε χειροπέδες στον «δράκο» της Λάρισας, 31 χρόνια μετά την σύλληψή του!

Η επιχείρηση που πραγματοποίησε την Τετάρτη (15/2) η Ασφάλεια Τρικάλων, στην περιοχή της Ανάβρας Καρδίτσας, είχε μια απρόσμενη εξέλιξη για τους αστυνομικούς.

Ειδικότερα, άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων ερευνούσαν χθες συγκεκριμένη υπόθεση στην περιοχή, κατόπιν πληροφοριών που είχαν.

Στο πλαίσιο ευρύτερων ερευνών που διενήργησαν διαπίστωσαν ωστόσο ότι ένας 72χρονος έφερε πάνω του τρία μαχαίρια και ένα σπαθί!

Όπως ήταν αναμενόμενο, συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων και σχηματίστηκε δικογραφία.

Όμως, στην πορεία διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον περίφημο «δράκο» της Λάρισας, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr.

Ο 72χρονος σήμερα άντρας, την περίοδο 1988-1992 είχε κατατρομοκρατήσει ζευγάρια της Λάρισας κάνοντας περισσότερες από 11 επιθέσεις.

Φέρεται -με την απειλή καραμπίνας- να υποχρέωνε ζευγάρια να συνευρίσκονται ερωτικά μπροστά του, ενώ αν κάποιος αρνούνταν δεν δίσταζε να πυροβολήσει, σκοτώνοντας μάλιστα έναν νεαρό αρχισμηνία.

Συνελήφθη το 1992 και εξέτισε ποινή 20ετούς κάθειρξης για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή, προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365