Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Σε δίκη 53χρονος καθηγητής που είχε «ερωτική σχέση» με 14χρονη: Πήγε σπίτι της και... επιτέθηκε στον πατέρα της

Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές
Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου - κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους - παραπέμφθηκε ένας 53χρονος εκπαιδευτικός, που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη. Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές για τη σχέση και το... αδιανόητο περιστατικό έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Την 1η Μαρτίου 2023 θα εκδικαστεί μετά από αναβολές η υπόθεση με κατηγορούμενο έναν 53χρονο εκπαιδευτικό που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη.


Στην κατάθεσή του, το ανήλικο κορίτσι έχει υποστηρίξει ότι αρχικά είχε φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο και όταν εκείνος μετατέθηκε από το σχολείο της είχαν επαφές μέσω facebook. H σχέση αυτή εξελίχθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές.


Στην κατάθεση που έδωσε ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη ανασκεύασε μερικώς τα όσα είχε καταθέσει αρχικώς - τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα όσα συνέβησαν μεταξύ αυτής και του εκπαιδευτικού έγιναν με την θέλησή της χωρίς την άσκηση βίας ή πίεσης, ενώ αναφέρθηκε και διεξοδικά στον τρόπο που γνωρίστηκαν και στη σχέση αγάπη που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους.


Τόνισε ότι ήταν καλός μαζί της, ότι της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και παραπέρα ότι δεν επιθυμεί την δίωξή του.


Ο εκπαιδευτικός, από την άλλη, σε υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεών του αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ούτε σεξουαλική επαφή, προσθέτοντας ότι με την ανήλικη υπήρξε μια πλατωνική αγάπη και δεν θα έκανε κάτι που θα έθιγε την αξιοπρέπειά της και μάλιστα ενάντια στην θέλησή της.


Το απίστευτο περιστατικό και η επίθεση στον πατέρα της 

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική», ο εκπαιδευτικός φέρεται, μάλιστα, να επιτέθηκε στον πατέρα του ανήλικου κοριτσιού στο ίδιο του το σπίτι


Την 30η Νοεμβρίου 2019 και περί ώραν 03.00 ο 49χρονος επέστρεψε στην οικία του στον Αρχάγγελο, με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του και την στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο διαπίστωσαν ότι εκεί βρισκόταν ο κατηγορούμενος, που μόλις αντίκρυσε την ανήλικη της είπε «γύριζες έξω» και ακολούθως επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο.


Ο 49χρονος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365