Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Τραγωδία: Πέθανε μωράκι 5,5 μηνών από κορονοϊό και εγκεφαλική αιμορραγία - Δωρίζονται τα όργανά του

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου

Διαδικασία δωρεάς οργάνων, βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής, στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου δυστυχώς κατέληξε ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών από την Πάτρα.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, με κορονοϊό, μικροβιακή λοίμωξη και εγκεφαλική αιμορραγία.


Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού, πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, δίνοντας τη σχετική άδεια.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24 πιθανότατα, το ήπαρ του κοριτσιού προορίζεται για την Ουγγαρία και οι νεφροί του για την Ολλανδία.

2 σχόλια:

  1. Αχ καρδούλα αχ ψυχούλα ελαφρύ να είναι το χώμα που σε σκεπάζει πολύ κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια σου και στους συγγενείς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψυχούλα μου..Άλλο ένα αγγελούδι στον ουρανό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365