Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Λάκης Καραογλανίδης: «Μεγαλύτερο υπαίτιο θεωρώ τον Αυγενάκη, έχασα το σπίτι και τα χωράφια μου»

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Λάκης Καραογλανίδης, και μίλησε για τα προβλήματα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, αποκάλυψε πως έχασε το σπίτι του και τα χωράφια του από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ενώ ξεκαθάρισε πως μεγαλύτερος υπαίτιος για την κατάσταση στη Σούπερ Λιγκ 2 είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Ήμουν τέσσερα χρόνια στη Β και ένα χρόνο στη Γ’, και τότε υπήρχαν προβλήματα. τώρα όμως έχουν ξεφύγει. Μεγαλύτερο υπαίτιο θεωρώ τον Αυγενάκη. Από 140 ομάδες στην Πέλλα έμειναν μόνο 40 να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Μιλάμε για επαγγελματική κατηγορία και παίρνουν ελάχιστα χρήματα ενώ το ΙΚΑ είναι διπλάσιο. Τα έξοδα είναι υπέρογκα. Τα παιδιά έχουν όνειρα από 12-13 ετών για να γίνουν επαγγελματίες, υπάρχουν γονείς που ξοδεύονται για να δουν το παιδί τους να παίζει ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παιδιά 28-30 ετών και σταματάνε μετά το ποδόσφαιρο, βρίσκονται στο χάος. 


Εχω φάει 14 χρόνια φυλακή από το ΙΚΑ και την Εφορία, μου έχουν κατασχέσει το σπίτι μου που ήταν πρώτη κατοικία και τα χωράφια. Δεν με βάζουν στον Νόμο Κατσέλη γιατί θεωρούν την Αναγέννηση εμπορική δραστηριότητα. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στους παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Είναι αστείο να λένε πως στήνονται αγώνες, καλύπτεται ο Αυγενάκης πίσω από αυτό και την πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές. Παλιά η Β Εθνική έβγαζε ποδοσφαιριστές, χαιρόταν η επαρχία και θαυμάζαμε τους παίκτες στην Α Εθνική. Η Πέλλα έβγαλε τον Πέλκα και τον Μιχαηλίδη αλλά από εκεί και πέρα το χάος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365