Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της ότι την εξανάγκασε σε στοματικό σεξ μέσα στο αυτοκίνητο

Η γυναίκα τον εκλιπαρούσε να σταματήσει

Μια 41χρονη γυναίκα από το Περιστέρι κατήγγειλε στην Αστυνομία τον πρώην σύζυγο της ότι την κλείδωσε στο αυτοκίνητο και την εξανάγκασε σε στοματικό σεξ.


Η αδιανόητη υπόθεση σημειώθηκε στις 9 το βράδυ του Σαββάτου και καταγγέλθηκε λίγες ώρες αργότερα στην Ασφάλεια Περιστερίου.


Το θύμα, όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγο της προκειμένου, όπως είπε, να συζητήσουν. Ξαφνικά και ενώ βρίσκονταν μέσα στο όχημα του κοντά στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, ο 42χρονος της όρμηξε, την κόλλησε στο παράθυρο, έπεσε πάνω της και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό σεξ.


Η γυναίκα τον εκλιπαρούσε να σταματήσει και εκείνος μόνο όταν ολοκλήρωσε την πράξη του την άφησε.


Το θύμα, σε άθλια κατάσταση μετά τη φρίκη που υπέστη από τον άνθρωπο που υπήρξε σύζυγός της, λίγη ωρα αργότερα κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια της και να καταγγείλει το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.


1 σχόλιο:

  1. Η ανθρωπότητα εχει πάρει τον δρόμο της κολάσεως δίχως επιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365