Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Σουφλί: Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε η «βασίλισσα του καρναβαλιού», όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές

Η κοπέλα που αγνοούνταν από την Κυριακή

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την 28χρονη κοπέλα από το Τυχερό Σουφλίου, που βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα το πρωί στην περιοχή του χωριού Λευκίμη.

Η κοπέλα που αγνοούνταν από την Κυριακή το απόγευμα και αναζητούνταν από την οικογένεια της, συγγενείς και φίλους, βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά και σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της.


Στο σημείο την βρήκε ο θείος της, που μαζί με την οικογένεια της και τους συγγενείς την αναζητούσαν από χθες το απόγευμα και επειδή γνώριζαν πως συνήθιζε να πηγαίνει προς το βουνό τη Λευκίμης, σήμερα το πρωί κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση.


Η 28χρονη, όπως αναφέρει το evros-news.gr, βρέθηκε πεσμένη, μαζί με την μοτοσικλέτα της σε μικρή χαράδρα και οι αστυνομιkοί από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού και του Σουφλίου που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ είχε ίχνη από μαχαιριές και στα χέρια.


Στο σημείο έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας το άψυχο κορμί της κοπέλας. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.


Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείει τίποτα. Θα ακολουθήσουν έρευνες που έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η περιοχή Τυχερού.


Παράλληλα, αναζητείται αν υπάρχει κάποια κάμερα σε οποιοδήποτε σημείο στην διαδρομή από το Τυχερό προς την Λευκίμη και το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 28χρονη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν μόνη της στην μοτοσικλέτα ή επέβαινε και κάποιος άλλος.


Στο Τυχερό είναι σοκαρισμένοι με την είδηση, αφού η κοπέλα ήταν πολύ δραστήριο άτομο, συμμετείχε στα κοινά του χωριού και όλες τις εκδηλώσεις και ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων που ετοιμάζονταν για την Κυριακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365