Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Σοβαρός τραυματισμός στο παιχνίδι Ελπίδες Προμάχων - Δόξα Μεγαπλατάνου (ΦΩΤΟ)

Το Aridaia365 εύχεται περαστικά στον άτυχο αθλητή
Ο σοβαρός τραυματισμός του έμπειρου ποδοσφαιριστή Ιλαρίων Μούγιου στιγμάτισε τον αγώνα της Β’ Κατηγορίας του 1ου ομίλου μεταξύ των Ελπίδων Προμάχων και της Δόξας Μεγαπλατάνου.

Στο 36’ σε μια προσπάθεια του να κάνει μια μπαλιά βρέθηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στην συνέχεια να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Έδεσσας όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα περόνης και στην συνέχεια του τοποθετήθηκε γύψος.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μετά την περιπέτεια που υπέστη επέστρεψε στο σπίτι του και η αντίστροφη μέτρηση για να  ξεπεράσει τον σοβαρό του τραυματισμό, έχει ήδη ξεκινήσει.

Το Aridaia365 εύχεται περαστικά στον άτυχο αθλητή και γρήγορη ανάρρωση.



2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365