Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Αφεντικό στο γειτονικό ντέρμπι η Νίκη Καλής

Το παιχνίδι είχε τα στοιχεία του ντέρμπι

Η Νίκη Καλής ήταν η νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι στο Μαυροβούνι, καθώς επικράτησε σκορ 2-1 της τοπικής Δόξας και πλέον έχει ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Το παιχνίδι είχε τα στοιχεία του ντέρμπι με πολλές μονομαχίες και οι φιλοξενούμενοι εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο τις σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ, αφού στο 12’ προηγήθηκαν με τον Γιακαμόζη.

Οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν και απάντησαν σχετικά γρήγορα με τον Χατζηπαναγιωτίδη στο 19’ να γράφει το 1-1.

Η αναμέτρηση στην συνέχεια κύλησε με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και οι δυο ομάδες να ψάχνουν το τέρμα που θα τους χαρίσει το τρίποντο της νίκης, με τους φιλοξενούμενους τελικά στο 85’ να είναι αυτοί που σκόραραν με τον Σταμανίκη να γράφει το 1-2 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λαμπρίδης, Βλαδίκας, Τσαλκάνης.

10 σχόλια:

  1. Εμείς τα παιδιά των μπαμπάδων και ποδοσφαιριστές που δεν μπορούμε για άνωθεν, παρακολουθήσαμε το γειτονικό ντέρμπι όπου οι του πάνω ράφι και έμπειροι για πρωταθλητισμό γηπεδούχοι, γνώρισαν την ήττα από μια ομάδα που προσπαθεί για την σωτηρία της.
    Το γκολ που πέτυχαν οι γεμάτοι τρόπαια, ήρθε από λάθος των νικητών και το ιδιαίτερο ήταν ότι οι πρωτοκλασάτοι γηπεδούχοι δεν είχαν ούτε μισή ευκαιρία ( οι δύο τερματοφύλακες των φιλοξενούμενων δεν λερωσαν ούτε τα γάντια τους).
    Τα τέκνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο που το σχολιο δεν το εγραψαν τα τεκνα !! Δεν υπαρχει καμια ποδοσφαιρικη κοντρα Προφητη-Μαυροβουνι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπα δεν υπάρχει κόντρα έτσι λέτε όταν τα γράφετε να μην ξεχνάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εε Δεν είστε παιδιά των μπαμπάδων αυτό δεν αλλάζει εσύ δεν το πιστεύεις και δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτή είναι η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εισαι αρρωστος με τον Προφητη ..
    Πηγαινε να το δεις καπου ...
    Γιαννης κερναει Γιαννης πινει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ουστ οι ουδέτεροι. Αφήστε εμάς τους Καλητσιωτες να χαρούμε και πηγαίνετε άλλου να λύσετε τα προβλήματα σας προφητηλιωτες-μαυροβουνιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πιστεύετε δεν το πιστεύετε τα παιδιά των μπαμπάδων είστε πρέπει να παίζετε Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντά κακομαθημένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδια των μπαμπαδων που παιζουν στην πρωτη 11αδα του Προφητη και τα παιδια του παγκου στην ομαδα ΚΑΠΗ της Καλης

      Διαγραφή
  9. Ελα ρε Καλητσιωτη ακατανομαστε που γραφουν τα σχολια απο Μαυροβουνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365