Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήρε τηλέφωνο τον γιό της, του είπε ότι θα αυτοκτονήσει και έπεσε στο κενό

Η 64χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό από τον έκτο όροφο

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης από την πτώση μιας γυναίκας από μπαλκόνι πολυκατοικίας, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης (23/2).

Η 64χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό από τον έκτο όροφο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο στην οδό Ιωάννου Δέλλιου.


Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.


Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, παρότι έφτασε άμεσα στο σημείο, βρήκε τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της. Της έκαναν ΚΑΡΠΑ για να την επαναφέρουν, όμως ήταν αργά, καθώς η γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της.


«Συνέβη τόσο ξαφνικά, πίναμε καφέ και η γυναίκα έπεσε δίπλα μας» δηλώνει συγκλονισμένη στο thestival.gr γυναίκα, η οποία καθόταν σε καφετέρια, μόλις 10 μέτρα μακριά από το σημείο της πτώσης, την ώρα του συμβάντος και είδε την 64χρονη αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 64χρονη πήρε τηλέφωνο τον γιο της, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και τον ενημέρωσε ότι πάει στο σπίτι τους για να αυτοκτονήσει.


Έκλεισε το τηλέφωνο και έβαλε τέλος στη ζωή της.


Ο γιος της κάλεσε άμεσα φίλη και γειτόνισσα της 64χρονης για να την ενημερώσει για τις προθέσεις της μητέρας του, όμως ήταν αργά, καθώς η γυναίκα είχε πέσει ήδη από το μπαλκόνι.


Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.


Μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ έκαναν δραματικές αλλά μάταιες προσπάθειες για να επαναφέρουν τη γυναίκα στη ζωή.


Ο θάνατός της διαπιστώθηκε λίγα λεπτά μετά την πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365