Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ανεξέλεγκτες οι ανατιμήσεις: Διπλασιάζονται οι τιμές στα προϊόντα την ίδια στιγμή που... μικραίνουν οι συσκευασίες

Παρατηρούμε αύξηση στα είδη υγιεινής, χαρτιά, απορρυπαντικά
Ανεξέλεγκτες φαίνεται να είναι πια οι αυξήσεις σε βασικά προϊόντα στο σούπερ μάρκετ. Γίνονται συνεχώς ανατιμήσεις ενώ την ίδια στιγμή μικραίνουν οι συσκευασίες.


«Κάθε μέρα ανεβαίνει και ένα ευρώ. Παρατηρούμε αύξηση στα είδη υγιεινής, χαρτιά, απορρυπαντικά», «και στα τρόφιμα κάνουμε οικονομία. Ψωνίζαμε τυριά και αλλαντικά για πρωινό για το τοστ ή για καμιά ομελέτα για καμιά εβδομάδα. Τώρα δεν ψωνίζουμε για εβδομάδα, ψωνίζουμε για δυο τρεις μέρες.», λένε καταναλωτές που βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ για να ψωνίσουν τα άκρως απαραίτητα.


Οι ανατιμήσεις βασικών προϊόντων όπως είδη υγιεινής και απορρυπαντικά χτυπούν «κόκκινο».


Ενδεικτικά:


Απορρυπαντικό σκόνη: 4.69€ οι 45 δόσεις, στα 9,18€ οι 42 δόσεις

Απορρυπαντικό σκόνη: 6.88€ οι 45 δόσεις, στα 5.73€ οι 20 δόσεις

Απορρυπαντικό υγρό: 11.79€ οι 85 δόσεις, στα 11.39€ οι 64 δόσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365