Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ηλικιωμένη παρακάλεσε το δικαστήριο να κλείσουν το γιο της φυλακή: «Δεν αντέχω άλλο...»

«Δεν αντέχω άλλο, σας παρακαλώ βοηθήστε με»

Το δράμα που ζούσε μια ηλικιωμένη στην Κρήτη με τον γιο της εξαρτημένο από ναρκωτικές ουσίες, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Η γυναίκα ζήτησε από τους δικαστές να τη βοηθήσουν και να κλείσουν το γιο της στη φυλακή πριν την σκοτώσει.


«Δεν αντέχω άλλο, σας παρακαλώ βοηθήστε με» τους παρακάλεσε με κλάματα.


Ο γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με εξαρτήσεις, είχε ξεσπάσει για πολλοστή φορά σε βάρος της. Όπως είπε, δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί, και τα έσπασε όλα στο σπίτι, κυνηγώντας με μαχαίρι τη μητέρα του. Μάλιστα άνοιξε στο φουλ και μία φιάλη υγραερίου.


«Αν εκείνη την στιγμή άναβε τσιγάρο, θα μας είχε ανατινάξει» είπε.


Η γυναίκα, σύμφωνα με το cretalive, ανέφερε ότι το τελευταίο δεκαήμερο αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι για να μη την σκοτώσει και φιλοξενείται σε συγγενικό της πρόσωπο. Ο κατηγορούμενος γιος δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. «Είναι κλεισμένος στο σπίτι με μία σακούλα χάπια» είπε η μητέρα σε απόγνωση.


Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το γιο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Μάλιστα, συμβούλευσαν τη μητέρα να επιστρέψει στο σπίτι που φιλοξενείται ώστε να παραμείνει ασφαλής μέχρι να συλληφθεί ο γιος της και να οδηγηθεί πίσω στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365