Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 12/2 Κριός 

Συγκράτησε την ψυχραιμία σου σήμερα. Η καρδιά της αμαζόνας μέσα σου μπορεί να πάρει φωτιά σε ελάχιστο χρόνο, επειδή είσαι πολύ παθιασμένη και ιδιαίτερα ευαίσθητη. Αν νιώσεις πως σε προσβάλλουν, μπορεί πρώτα να ξεσπάσεις και μετά να κάνεις ερωτήσεις.
Καλύτερα πάρε μια βαθιά ανάσα και δώσε στο άλλο άτομο το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Συζήτησε γι’ αυτό που συνέβη, αντί να πετάς προσβολές δεξιά κι αριστερά. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Θα δυσκολευτείς να παραμείνεις ήρεμη σήμερα. Επικρατεί συναισθηματική ένταση στην ατμόσφαιρα και τα πάθη φουντώνουν.
Μπορεί να είναι το συναρπαστικό πάθος.. μπορεί όμως να είναι το δύσκολο και θυμωμένο. Τέτοιου είδους συνθήκες, φέρνουν στο προσκήνιο το πείσμα και την επιμονή σου.
Επομένως, αν αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο με έναν φίλο ή συνάδελφο, προσπάθησε να αντιδράσεις λογικά.

ζώδια σήμερα 12/02 Κυριακή δίδυμοι

Είσαι από τη φύση σου στοχαστής και λογοτέχνης. Κι αυτό σημαίνει ότι ερευνάς τα συναισθήματά σου. Μην το κάνεις όμως σήμερα. Η μέρα είναι παθιασμένα συναισθηματική, για τους περισσότερους. Εξασκήσου στο να αισθάνεσαι πράγματα χωρίς να προσπαθείς να τα κατανοήσεις ή να τα εξηγήσεις. Και αν ο σύντροφος ή ένας φίλος σου, φαίνονται αναστατωμένοι ή ιδιαίτερα στοργικοί, απλώς άκουσέ τους. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η διαίσθησή σου είναι ακόμα πιο δυνατή σήμερα από ό,τι συνήθως. Μπορείς να καταλάβεις αν ένας φίλος πονάει ή αν ο σύντροφός σου νιώθει ανασφάλεια. Το καλύτερο από όλα όμως, είναι ότι ξέρεις πώς να συνδεθείς με τους άλλους για να χτίσεις τον δεσμό σου μαζί τους. Η ζωή γίνεται δύσκολη μερικές φορές – ακόμα και τρομακτική. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να βασίζεστε ο ένας στον άλλον. 

ζώδια σήμερα λέων

Σήμερα είσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου, σε όλο το παράλογο μεγαλείο τους. Η συντροφιά με έναν φίλο μπορεί να φέρει δάκρυα χαράς στα μάτια σου – ή δάκρυα θυμού. Τα συναισθήματά σου έχουν διακυμάνσεις. Είσαι πολύ ευαίσθητη κι αν νιώσεις πως σε προσβάλλουν ή σε αγνοούν, δεν θα καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα. Είναι καλό να μιλάς για τα συναισθήματά σου, αλλά να θυμάσαι πως υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε κατάσταση.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η λογική είναι ένας από τους κύριους τρόπους σκέψης σου. Σήμερα όμως, τα συναισθήματά σου είναι πολύ πιο βαθιά από το συνηθισμένο. Βλέπεις πιο υποκειμενικά τη ζωή όταν βρίσκεσαι σ’ αυτήν την κατάσταση. Παλιές αναμνήσεις μπορεί να ξαναζωντανέψουν ή μπορεί να έχεις ενστικτώδεις ορμές που δεν έχουν καμία σχέση με τη λογική. Κι αυτό είναι καλό, γιατί πρέπει κάπου κάπου, να εξετάζεις κι αυτή την πλευρά του εαυτού σου.

ζώδια σήμερα 12/02 Κυριακή ζυγός

Εστιάζεις πιο εύκολα σήμερα. Ένα άρθρο ή ένα βιβλίο σε απορροφά, ειδικά αν αγγίζει την ψυχή σου. Είναι μια υπέροχη μέρα για κάθε είδους αυτό-στοχασμό που σε βοηθάει να κατανοήσεις το άτομο που είσαι. Οι συζητήσεις με τους στενούς σου φίλους ή η συγγραφή ημερολογίου.. είναι καλοί τρόποι για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η ζωή γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα σήμερα. Μπορεί να ασχοληθείς με το πρόβλημα ενός φίλου ή να κλωθογυρίζει στο μυαλό σου συνεχώς, ένα δικό σου ζήτημα. Μπορεί όμως να φτάσεις σε σημείο, που να σου γίνει εμμονή. Προφανώς αυτό προσφέρεται για ορισμένα θέματα… όμως όχι για όλα. Αν για παράδειγμα αυτή τη στιγμή ερευνάς ένα θέμα, ίσως κάνεις μια σημαντική ανακάλυψη.

ζώδια σήμερα τοξότης

Γενικά αντιμετωπίζεις με αισιοδοξία τις καταστάσεις της ζωής. Όμως σήμερα είναι καλή ιδέα να εξετάσεις, τυχόν δύσκολα συναισθήματα. Μπορεί να αφορούν πολλούς διαφορετικούς τομείς της ζωής σου, αλλά επηρεάζουν άμεσα τις στενές σου σχέσεις και τον ψυχισμό σου. Ίσως κάνεις μια συναρπαστική ανακάλυψη, είτε ερευνάς τον δικό σου ψυχισμό είτε συζητάς ένα συναισθηματικό θέμα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η ένταση της ζωής αυξάνεται σήμερα. Μπορεί να νιώσεις περισσότερο συνδεδεμένη με τα άτομα που αγαπάς και να χρειάζεσαι την προσοχή τους. Μπορεί επίσης να νιώθεις πιο φιλόδοξη από το συνηθισμένο. Οι στόχοι σου φαίνονται πιο εφικτοί και θα κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τους πετύχεις. Όλα αυτά αφορούν τη δημιουργία της ζωής που επιθυμείς – τη ζωή που έχεις ονειρευτεί για τον εαυτό σου.

ζώδια σήμερα 12/02 Κυριακή υδροχόος

Πολλοί άνθρωποι εκφράζονται συναισθηματικά αρκετά έντονα σήμερα. Κι εσύ μάλλον δεν αισθάνεσαι άνετα μ’ αυτό, επειδή σου φαίνονται υπερβολικά δραματικοί. Εναλλακτικά, μπορεί να έχεις ένα δικό σου συναισθηματικό ξέσπασμα, που δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα σου. Και στις δύο περιπτώσεις, το κλειδί είναι να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και να μην κρίνεις αυστηρά τους άλλους. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Οι σχέσεις με τους φίλους και την οικογένειά σου αποκτούν επιπλέον βάθος και νόημα σήμερα. Η διαίσθησή σου είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο. Μπορείς να διαβάσεις τους άλλους σαν ανοιχτό βιβλίο. Τα συναισθήματά τους δεν σε τρομάζουν. Έχεις ανάγκη την επαφή με τους ανθρώπους. Προσπάθησε λοιπόν να δυναμώσεις τους δεσμούς σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365