Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Σοκ στη Νέα Ιωνία: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε καφετέρια με ναργιλέδες

Αιματηρό επεισόδιο
Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Τρίτης (21.02.2023) στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε περί τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν άνδρα.


Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το βράδυ της Τρίτης (21.02.2023), όταν ένας άνδρας που βρισκόταν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία δέχτηκε πυροβολισμούς από αγνώστους.


Ο άνδρας που έφερε τραύμα στον ώμο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.


Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν έξι κάλυκες ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείς για την ταυτοποίηση των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365