Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

“Νταής” χτύπησε την κοπέλα του στη μέση του δρόμου και τον έδειραν περαστικοί (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) στην Πάτρα, όταν ένας νεαρός άνδρας σταμάτησε το μηχανάκι που οδηγούσε μέσα στη μέση του δρόμου και ξαφνικά επιτέθηκε στη γυναίκα που βρισκόταν ως συνεπιβάτης.


Ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Βότση, στο κέντρο της Πάτρας και σύμφωνα με το pelop.gr, ο νεαρός χτύπησε την κοπέλα του, όμως δεν υπολόγισε τους περαστικούς, καθώς μόλις κατάλαβαν τι συνέβαινε, του επιτέθηκαν.


Όταν οι περαστικοί αντιλήφθηκαν τον «νταή» πήραν την κατάσταση στα χέρια τους εμποδίζοντάς τον αρχικά, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε και ο ίδιος τα χτυπήματα κάποιων ανθρώπων που έσπευσαν για βοήθεια στην κοπέλα.


Ο νεαρός στη συνέχεια, τα έβαλε με τους περαστικούς που προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ενώ η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο τoν συνέλαβε. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και κατάθεση για το συμβάν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365