Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Αριδαία: Κατασκευή δημιουργεί πρόβλημα στην διέλευση των πεζών (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο που μας έστειλε αναγνώστης
Πολλά είναι τα παράπονα που δέχεται η ιστοσελίδα μας από πολίτες, για μια κατασκευή που βρίσκεται πάνω στον πεζόδρομο επι της οδού Αθανασίου Διάκου και εμποδίζει την διέλευση των πεζών.

Σε ένα δρόμο στον οποίο συχνά γίνονται τροχαία ατυχήματα, η συγκεκριμένη κατασκευή αυξάνει τον κίνδυνο που διατρέχουν οι πεζοί, οι οποίοι αναγκάζονται να κατεβαίνουν από τον πεζόδρομο για να την αποφύγουν, με ότι κίνδυνο συντρέχει κάτι τέτοιο για την σωματική τους ακεραιότητα.

Οι αρμόδιες αρχές άμεσα πρέπει να την απομακρύνουν.

Δείτε τις φωτο που μας έστειλε αναγνώστης:









18 σχόλια:

  1. Aridaia365, ειλικρινά σε παρακαλώ παρά πολύ μην σταματάς να δημοσιεύεις τέτοια άρθρα τα οποία αναδεικνύουν τα καθημερινά και πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην Αριδαία. Θα στείλω και εγώ φωτογραφίες. Ένα πράγμα από τα πολλά μόνο να αναφέρω, καθημερινά περπατάω εγώ και τουλάχιστον 100 άτομα στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας, και τί σας να πρώτο πω, για τον ανύπαρκτο φώτισμό, για τα διαλυμένα πεζοδρόμια, για τους οδηγούς που τρέχουν σαν παλαβοί λες και έχουν καποια έγκυο μέσα στο αυτοκίνητο που γεννάει από λεπτό σε λεπτό και πρέπει να βιαστούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aridaia365, ειλικρινά σε παρακαλώ παρά πολύ μην σταματάς να δημοσιεύεις τέτοια άρθρα τα οποία αναδεικνύουν τα καθημερινά και πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην Αριδαία. Θα στείλω και εγώ φωτογραφίες. Ένα πράγμα από τα πολλά μόνο να αναφέρω, καθημερινά περπατάω εγώ και τουλάχιστον 100 άτομα στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας, και τί σας να πρώτο πω, για τον ανύπαρκτο φώτισμό, για τα διαλυμένα πεζοδρόμια, για τους οδηγούς που τρέχουν σαν παλαβοί λες και έχουν καποια έγκυο μέσα στο αυτοκίνητο που γεννάει από λεπτό σε λεπτό και πρέπει να βιαστούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aridaia365 σε παρακαλώ πολύ να αναρτήσεις το θέμα με τα απορριμματοφόρα τα οποία εμποδίζουν και κωλύουν την κυκλοφορία,το πρωί που όλοι μας πηγαίνουμε στην εργασία μας ή τα παιδιά μας στο σχολείο. Σε όλες τις πόλεις τα απορριμματοφόρα βγαίνουν για Συγκομιδή των απορριμμάτων πολύ νωρίς το πρωί και έτσι δεν δυσκολεύουν την κυκλοφορία το πρωί. Νομίζω και παλιότερα έτσι γινόταν και στην αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Αριδαία ζεις,όχι στην Θεσσαλονική.Γιανα μην κάνεις εσύ μια παράκαμψη ενος λεπτού,θα δούλευουν οι άνθρωποι μεσάνυχτα.Ωραία λογική,εύγε.

      Διαγραφή
    2. Δεν μου λες να σε ρωτήσω. Γιατί είσαι πολύ λογικός εσύ ή μάλλον σου χαλάμε το ωράριο της δουλειάς, όταν βρίσκομαι σε μονόδρομο και συναντώ απορριμματοφορο, τι πρέπει να κάνω, και όταν συγχρόνως έρχονται από πίσω και άλλα δύο αυτοκίνητα. Για πες εσύ που έχεις λογική

      Διαγραφή
    3. Δεν είπαμε να βγουν μεσάνυχτα αλλά μια ώρα νωρίτερα

      Διαγραφή
    4. Εσύ που έγραψες ότι ζούμε στην Αριδαία και όχι στη Θεσσαλονίκη. Γιατί δεν λες κάτι πιο κοντά σε εμάς όπως η Έδεσσα που είναι παράδειγμα ως πόλη και μας συγκρίνεις με την Θεσσαλονίκη;

      Διαγραφή
    5. Περιστατικό: Είναι Δευτέρα οκτώ και δέκα το πρωί οδηγώ και πηγαίνω το παιδί μου στο σχολείο και στρίβω και μπαίνω σε δρόμο που είναι μονόδρομος, με το που στρίβω συναντάω στα μισά του δρόμου το απορριμματοφόρο το οποίο αδειάζει 5-6 κάδους (market in), από πίσω μου έρχονται ακόμα δυο αυτοκίνητα και περιμένουν και αυτά. Μόλις τελειώνει το απορριμματοφόρο και εκεί που λέμε τέλος πάντων ας μην χαλασουμε την διάθεση μας για να πάει καλά η εβδομάδα, ας κάνουμε υπομονή, το απορριμματοφόρο σταματάει στον ίδιο δρόμο στο τέλος που έχει άλλους τρεις κάδους. Δεν αντέξαμε πατήσαμε και τα τρία αυτοκίνητα κόρνα και είμασταν έτοιμοι να κατέβουμε κάτω να ζητήσουμε εξηγήσεις και φυσικά μας άφησε και φύγαμε. Σήμερα το πρωί έβγαλα φωτογραφία το ίδιο ακριβώς πράγμα που σας περιγράφω στην εκκλησία μπροστά στο πνευματικό κέντρο, απλά δεν ξέρω αν την στείλω διότι είμαστε χωριό ακόμα στην νοοτροπία εδώ στην ΑΡΙΔΑΙΑ και δεν θέλω να αναφερθεί το ονομά μου.

      Διαγραφή
  4. Υπάρχει ιδιοκτήτης που έχει ευθύνες και αστυνομια με δήμο για πρόστιμα. Προφανώς έχει ειδοποιηθεί ήδη. Ή μήπως ψάχνουν τον αρμόδιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε ενώ όλα τα μανάβικα έχουν αφήσει πεζοδρόμια έρχονται εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σωστή η παρατήρηση!!! Περνάω καθημερινά από τον συγκεκριμένο δρόμο με τα πόδια, και όντως είναι πολύ επικίνδυνο καθώς δεν υπάρχει πεζοδρόμιο από την απέναντι πλευρά... Εκτός από την συγκεκριμένη κατασκευή θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι και τα αυτοκίνητα που τα παρκάρουν επάνω στο στενό πεζοδρόμιο..με αποτέλεσμα να μη μπορεί να περάσει πεζός... Καλά για καρότσι δε τι συζητώ καν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ευχαριστούμε για το βήμα που μας δίνεις να αναδείξουμε τα διάφορα προβλήματα που μας απασχολούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ευχαριστούμε πολύ 365 για το βήμα πού μάς δίνεις να προβάλουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε παιδιά λίγο να πάρουμε τα πάνω μας όλοι όσοι σκεφτόμαστε και μας προβληματίζει η κατάσταση της Αριδαίας. Άντε να υψώσουμε τις φωνές μας μπας και ακουστουμε. Aridaia365 σε ευχαριστούμε που είσαι βοηθός της προσπάθειας.

      Διαγραφή
  9. Είστε πολύ γκρινιάρηδες. Αυτό είναι το πάρκινγκ του ρινόκερου. Ναι, εκείνου που έφυγε από το τσίρκο. Το τσίρκο, που βρίσκεται στο δασάκι. Και οι ρινόκεροι έχουν δικαιώματα.

    Πάντως, κακά τα ψέμματα, τόσο πρωτότυπη χρήση πεζοδρομίου (κατ' ευφημισμόν), δεν έχω ξαναματαδεί.

    Κυκλοφορεί και σε αίνιγμα:

    Στάβλος δεν είναι, μαντρί δεν είναι. Τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου κάνει εντύπωση πάντως που ήσουν εκεί, φωτογράφισε ς, αλλά δεν είδες απέναντι την πατέντα/ ευρεσιτεχνία του δημάρχου και ων αρμόδιων υπαλλήλων του.
    Απέναντι λοιπόν έστρωσαν 10 μέτρα άσφαλτο γιατί κάποιος εκεί κοντά έχει κονέ με τον δήμο.
    Στην γωνία ακριβώς απέναντι υπάρχει καταβόθρα που οι υπάλληλοι του δήμου την γέμιζαν με χαλίκι.
    Αυτοί χαλίκι και σιγά σιγά εξαφανιζόταν στα βάθη.
    Το έκανα και τότε επισήμανση και οι αθεοφοβοι έκαναν το αδιανόητο.
    Κάλυψαν την τρύπα με μεταλλική πλάκα την οποία βιδωσαν στην άσφαλτο!!!
    Στον ίδιο δρόμο ( Φιλίππου) αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση,ο δήμαρχος μας έκανε άλλη μια άρπα κόλα επισκευή.
    Αφού έσκαβαν και επιδιορθωναν για μέρες τα συνεργεία του..το έκλεισαν και το τσιμέντωσαν !!!

    Και απορώ.
    Αυτά ο φωτογράφος του που έκανε το θέμα δεν τα είδε?


    Σας προκαλώ όλους εσάς που σχολιάζετε να πάτε να ο δείτε και να γελάσετε με τα χάλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο φωτογράφος είναι ένας απλός πολίτης που περνά από εκεί αυτός και πολλά παιδιά και θεωρείσαι σωστό να το αναφέρει για να μην τραυματιστη κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκείνη η βιδωμενη μεταλλική πλάκα,από την καταιγίδα έφυγε από την θέση της και αφέθηκε στον αέρα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365