Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Έκατσε στο Χ η ματσάρα στην Κερασιά

Μοιρασιά στη Κερασιά

Διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου στην Κερασιά, όπου ο τοπικός ΠΑΟ και η Νίκη Αξού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3.


Το παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από πολικό ψύχος, ήταν από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα, με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να είναι αποφασιστικοί και να προηγούνται τρείς φορές, αλλά να έχουν θέματα στην άμυνα και να μην κρατούν τελικά ποτέ το προβάδισμα και τους φιλοξενούμενους να απαντούν ισάριθμες φορές και μα παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας, επιβεβαιώνοντας τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών.


Στο 4' Στογιάννης έβαλε μπροστά για πρώτη φορά τους γηπεδούχους, αλλά στο 32' Τσιλογλανίδης έφερε το ματς στα ίσα, ωστόσο σχεδόν άμεσα στο 33' ο Στογιάννης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για τους γηπεδούχους.


Στο 65' ο Φυντάνης ισοφάρισε, αλλά στο 83' ο Λουκόφτσης έβαλε μπροστά τον ΠΑΟ, όμως στο 90' ο Σιδέρης έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχο ν για την νίκη, καθώς ισοφάρισε γράφοντας το τελικό 3-3.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Τρυψιάνης, Ζγούρος Ι.

4 σχόλια:

  1. ΜΌΝΟ ΠΙΡΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο στην ζωή του προπονητής βύσμα κάνει τον προπονητή με τις πλάτες άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη ζηλεύεις!! Είδαμε και τους προπονητες που έπαιξαν μπάλα, να μην λέω ονόματα...

      Διαγραφή
    2. Μην κάνεις αβάντα στον εαυτό σου. Κουρασες.. Τράβα πάρε κάνα δίπλωμα πρώτα και ύστερα πούλα μούρη...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365