Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Στην ρώσικη ρουλέτα με ήρωα τον Δομουχτσίδη πήρε την πρόκριση ο Εδεσσαϊκός (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Δραματικό φινάλε στον Αξό, όπου με τα από ένα λευκό 0-0 στον κανονικό αγώνα και στην παράταση, ο Εδεσσαικός κατάφερε να αποκλείσει την τοπική Νίκη στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι με σκορ 3-2, με τους τερματοφύλακες να αποκρούουν έξι πέναλτι, ένα να πηγαίνει άουτ και η πρόκριση στους Εδεσσαίους, που είχαν για πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Τάσο Δομουχτσίδη.

Ήταν ένα αμφίροπο παιχνίδι με την πρόκριση να χαμογελάει στους φιλοξενούμενους, αλλά τις εντυπώσεις κ επέδιδαν οι γηπεδούχοι που στάθηκαν θαυμάσια στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρωτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δεν κινδύνεψαν καθόλου από τους φιλοξενούμενους που ήταν φλύαροι, ωστόσο στην επανάληψη ανέβηκαν και πήραν μέτρα στο γήπεδο με την βοήθεια των αλλαγών που έκαναν και πίεσαν χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα οι επιθέσεις τους, ενώ οι γηπεδούχοι πρόσεχαν την άμυνα τους και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να βγούν μπροστά.

Τελικά το ισόπαλο 0-0 δεν άλλαξε ούτε στην παράταση, με τον Εδεσσαικό να παίρνει την πρόκριση στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι και να περνάει στους τέσσερις του θεσμού,


Η σειρά των πέναλτι:

Αποστολούδας (Α) απέκρουσε ο Δομουχτσίδης

Πρετσι (Ε) 0-1

Τσιλογλανιδης (Α) απέκρουσε ο Δομουχτσίδης

Αναστασιάδης (Ε) άουτ

Καρτζιος (Α) 1-1

1-1 Μελικιωτης (Ε) απέκρουσε ο Καμπαλής

Σιδέρης (Α) 2-1

Ιωάννου (Ε) 2-2

Μουρατιδης (Α) απέκρουσε ο Δομουχτσίδης

Ξανθοπουλος (Ε) απέκρουσε ο Καμπαλής

Τρελόπουλος (Α) απέκρουσε ο Δομουχτσίδης

Καραγιάννης (Ε) 2-3


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λαμπρίδης, Παρούτογλου, Ατζαμιδάκης.

Συνθέσεις:

Νίκη: (Αντώνης Πέσιος)

Καμπαλής, Μπακάλογλου, Σιδέρης, Λιτοβολής, Κοροσιάδης, Τρελόπουλος, Αποστολούδας, Τσιλογλανίδης, Κάρτζιος, Πολατίδης, (86’ Μουρατίδης), Γεωργιάδης, (69’ Φυντάνης), (120’ Σαρόγλου).


Εδεσσαϊκός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου)

Δομουχτσίδης, Αναστασιάδης, Πρέτσι, Μίσκος, (50’ Μεληκιώτης), Λυρτζής, Μαντώς, Στογιαννίδης, (75’ Καραγιάννης), Ντολαπτσής, (63’ Ξανθόπουλος), Μυλωνάς, (50’ Μαγγίζης), Ιωάννου, Βύρος, (50’ Σούκιας).










1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365