Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο γήπεδο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε φωτο και βίντεο

Πρόταση γάμου έκανε ποδοσφαιριστής στην αγαπημένη του στο δημοτικό στάδιο Έδεσσας και έτσι εκτός από την τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα, είχαμε και την δέσμευση δυο νέων ανθρώπων για την δημιουργία οικογένειας.

Ο Κώστας Κοϊμτζίδης, ποδοσφαιριστής της ομάδας Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς, το σκέφτηκε καλά, έβαλε τα πράγματα κάτω και πήρε την μεγάλη απόφαση, στο ημίχρονο του παιχνιδιού Ελπίδα Έδεσσας – Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς με μια ανθοδέσμη στο χέρι, ανέβηκε στην κερκίδα την πρόσφερε στην αγαπημένη του και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, μέσα σε ζητοκραυγές συμπαικτών, αντιπάλων και φιλάθλων.

Η σύντροφός του Ελένη από το Μελίσσι, δεν το σκέφτηκε και πολύ, πήρε την μεγάλη απόφαση και απάντησε θετικά, το ζευγάρι αντάλλαξε αγκαλιές και φιλιά και φυσικά όλοι οι παρευρισκόμενοι σήκωσαν το γήπεδο στο πόδι από τα χειροκροτήματα, ενώ τα βεγγαλικά ομόρφυναν την ατμόσφαιρα.στον ουρανό της Έδεσσας.






Πηγή φωτο και βίντεο: edessaikoskosmos 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365