Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Σοβαρός τραυματισμός και ευχές από τον Άρη Παλαιφύτου

Δείτε την ανακοίνωση συμπαράστασης των κιτρίνων

Σοβαρός τραυματισμός για τον Μάριο Σημίτη ποδοσφαιριστή του Άρη Παλαιφύτου, που η ατυχία χτύπησε την πόρτα του στο παιχνίδι με τον ΑΣ Γιαννιτσά.

Υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου και σε λίγες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση της ζημίας.

Δείτε την ανακοίνωση συμπαράστασης των κιτρίνων:

«Πριν μια εβδομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι εκτός έδρας μέσα στην έδρα του ΑΣ Γιαννιτσά στο 87´και λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο ο ποδοσφαιριστής μας Μάριος Σιμήτης δέχθηκε ένα δυνατό και ίσως και λίγο επικίνδυνο μαρκάρισμα στο γόνατο, με απότελεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και μετά της απαραίτητες εξετάσεις που υποβλήθηκε, οι φόβοι μας δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, καθώς έχει υποστεί ρήξη χιαστών και μηνίσκου, με λίγα λόγια το γόνατο του καταστράφηκε και σε δύο εβδομάδες θα υποβληθεί σε επέμβαση.

 Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας και πιο δυνατός, γιατί η ομάδα του Άρη Παλαιφύτου τον θέλει και θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί και τον περιμένουμε. 

Μαριε σου ευχόμαστε περαστικά και κουράγιο σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνάς, η μεγάλη οικογένεια του Άρη θα είναι δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς.»

Το ΔΣ του Άρη Παλαιφύτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365