Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Αφεντικό στην Μενηίδα η Νίκη Καλής

Μεγάλη νικη για την Νίκη Καλής

Ένα επεισοδιακό παιχνίδι που σημαδεύτηκε από πέντε αποβολές έγινε στον Προφήτη Ηλία, όπου η Νίκη Κακής επικράτησε με σκορ 1-0 του τοπικού Άρη στο γειτονικό ντέρμπι και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, πέρα από το γόητρο.


Το παιχνίδι ήταν σκληρό και είχε ένταση, με τους φιλοξενούμενους πάντως καλύτερους σε γενικές γραμμές, να έχουν καλύτερες ευκαιρίες και να παίρνουν μια νίκη που τους δίνει βαθμολογική ανάσα και ψυχολογία για την συνέχεια, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν σε μέτρια μέρα και δεν κατάφεραν σε καμιά περίπτωση να δικαιολογήσουν την υψηλή θέση τους στην βαθμολογία.


Όλα κρίθηκαν στο 67’ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο νεαρός Τσούπι Άλλεν, που ανέλαβε την εκτέλεση του, σημάδεψε σωστά και χάρισε την νίκη στην ομάδα του Νίκου Αντωνά.


Αποβολές 70’ Γεωργίου, 74' Κουκούλης, 82’ Στοικάκης (Άρης Πρ. Ηλία) και 70' Πετρίδης (Νίκη Καλής),  79' Τσουλχάι (Νίκη Καλής)


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Χατζηλιόντας, Κεσίσογλου Κ.

12 σχόλια:

  1. Νίκη θρησκεία Γαλάζια δυναστεία💙🤍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι δεν νοιάζονται για την ομάδα στον προφητη και έχουν δώσει δείγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε τέλος Χιώτη σε αυτούς που δεν νοιάζονται και κρεμάνε την ομάδα σε κάθε παιχνίδι εχθές επιβαιβαιωθηκε ακόμα μια φορά πιο είναι το πρόβλημα στην ομαδα σου

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστούμε τον τοπικό πρόεδρο που χάρισε ένα κύπελλο. Αλλά και εμείς, σεβαστηκαμε και μόνο 0-1. Κακως όμως για κάποιους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων που δεν ασχολούνται με το καράτε η το ζιου ζιτσου. Θα έπαιρναν χρυσό μετάλλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι είναι 5 άτομα στο γήπεδο προπόνηση και ο coach 6 τη περιμένετε εκεί στον προφήτη αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή γερά με τσαμπουκα όπως σήμερα από δω και πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τοπικό ντέρμπι με 150 φιλάθλους. Τα 40 παιδάκια, 100 από την Καλή και 10; από Προφήτη ( άνευ εισητηριου). Θέλετε και Α1.
    Δόξα θα λέτε και θα κλαίτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΩΝΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ, ΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ,ΑΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Μήπως 8.09 είσαι εκτός θέματος; Μάλλον μπερδεύτηκες.

      Διαγραφή
  7. Ήταν ένα ντέρμπι όπως όλα τα ματς ανάμεσα στα 2 χωριά,έτυχε να το παρακολουθήσω,καλύτερη η καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα,ο προφήτης φάνηκε νευρικός κ παιχνίδι άνευ ουσίας,δεν χρειάζεται αντιπαλότητες στο ποδόσφαιρο έχει κ νίκες κ ήττες σήμερα ήταν η καλή η νικήτρια δικαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365